Vind uw domeinnaam

[whmpress_domain_search_ajax show_price=”Yes” show_years=”Yes” whois_link=”Yes” www_link=”No” enable_transfer_link=”Yes” placeholder=”Voer een domeinnaam in” button_text=”Zoeken” html_id=”” disable_domain_spinning=”No” action=”” order_landing_page=”0″ order_link_new_tab=”0″ search_extensions=”1″ append_url=”” text_class=”” button_class=”” html_class=”whmpress whmpress_domain_search_ajax” /]

Domeinregistratie is heel eenvoudig. Om het proces te starten, voert u gewoon de gewenste domeinnaam in het vak hierboven in om te zien of deze beschikbaar is. Vergeet niet dat het kiezen van de juiste domeinnaam en domeinextensie van vitaal belang is voor uw bedrijf. Naast .com, .net, .org en alle landspecifieke topniveaudomeinen heeft ICANN (de autoriteit die de domeinnaaminfrastructuur beheert) vele zogenaamde generieke TLD’s mogelijk gemaakt. Voorbeelden van GTLD’s zijn .biz, .app, .amsterdam en veel meer. Hoewel het vrij moeilijk wordt om een ​​passende .com-domeinnaam te vinden, blijft deze tot op heden het populairst. De populariteit van registraties van GTLD’s varieert sterk afhankelijk van het land, de aard van het bedrijf en de branche.

We bieden een selectie populaire extensies waaruit u kunt kiezen wanneer u een domein registreert. Met onze domeinnaamregistratieservice kunt u uw waardevolle domeinnamen beschermen. Een geregistreerde domeinnaam bepaalt uw unieke aanwezigheid op het internet en deze behoort exclusief toe aan u. Vernieuw het met Masters in Webhosting zolang u het nodig heeft of totdat u het overdraagt ​​of verkoopt. U kunt meerdere domeinen registreren voor een veelvoud aan doeleinden.

Wilt u gewoon webhosting?

Organiseer uw kleine tot middelgrote persoonlijke en zakelijke websites betrouwbaar en veilig.

Meer info

Meer controle nodig?

Maak gebruik van onze openbare cloud om te genieten van meer flexibiliteit en controle over uw websites.

Meer info

Levertijd: 1 dag
Domein prijslijst
.com
6,89 EUR
.eu €16,39 EUR
.info 2,19 EUR
.net 7,55 EUR
.co.uk 15,88 EUR
.nl 15,88 EUR
.de 15,88 EUR
.org 10,69 EUR
.us 7,89 EUR
.me 6,89 EUR
Volledige prijslijst

Praat met een van onze experts

Onze hoog gekwalificeerde medewerkers staan ​​voor u klaar om u te helpen de juiste pasvorm voor uw bedrijf te vinden.

Live chat starten
.
Stuur email

Of klik hier voor ons volledige overzicht met contact mogelijkheden.